HAPPY HOLIDAYS FRIENDS

23/07/2020

l

Hanne Lynge

Hvad er organisk psykoterapi?Organisk psykoterapi handler om at opnå et frit, ægte og livsbekræftende nærvær i vores relationer med andre mennesker. De fleste psykiske sår og de psykiske forsvarsmekanismer, vi opbygger, har deres rod i uopfyldte behov for ægte kontakt og nærvær. Disse sår og “forsvarsværker” indlejres i kroppen, så vi reelt bærer vores livshistorie med os. Hele vores liv og de positive og negative impulser, det giver os, indvæves således i kroppen efter komplekse mønstre.
Derfor inddrager vi i høj grad kroppen i det terapeutiske arbejde med at fremme og nære det enkelte menneskes personlige udvikling. Det sker ud fra et helt grundlæggende syn på kroppen som andet og langt mere end et nødvendigt “mekanisk” vedhæng til vores psykiske og sjælelige liv.
Akademiet for PsykoterapiTeorien bag Akademiet for Psykoterapi terapiform er primært gestalt – og kroppsykoterapien – med inspiration fra bl.a. eksistentiel psykoterapi i form af Irvin Yalom og fra Daniel Sterns udviklingspsykologi. Disse teorier er videreudviklet og bearbejdet over år – først af det tidligere D.I.G – og siden af os selv.
Hypnoterapeut/hypnotisørAt arbejde gennem hypnose kan være yderst effektiv og hurtigt, hvis man finder frem til en specifik problemstilling. Det kan f.eks. scene eller eksamensskræk, angst, selvværd og selvtillid osv osv.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Share This