Lær at synge online med Hanne. Sangundervisning når du vil og hvor du vil.

Har du lyst til at lære at synge med en professionel sanglærer kan du melde dig til her og begynde undervisningen med det samme.
For kun 49,50 DKK/md. kan du komme igang NU…
God fornøjelse    se vejledning

7 Timers teori
47 Videoer
+ Extra sangøvelser

Hvis du har lyst til at lære at synge rigtigt er 123vocal et godt sted for dig.

Også selvom du ikke har erfaring og måske endda tror at du ikke du kan lære det. Alle kan lære at synge. Det er ikke sikkert at alle har chancen for at blive en sangstjerne – men at forbedre sin sangstemme step by step – det kan alle. Her kommer du i gang og får inspiration og øvelser. Du får undervisning i helt grundlæggende sangteknik, fra vejrtrækning og støtte, du får rytmetræning helt fra bunden og opefter og du får høretræning i at høre rene toner. Du får teori, du får øvelser og du guides nænsomt gennem nogle sange, hvor du skal følge animationer for at gøre det rigtigt. Du vil blive bedre og bedre til at synge. Og til sidst kan du selv.


Så nemt som 1…2…3…

Hanne Lynge har lavet et alternativ til den ofte ret dyre private sangundervisning. Den undervisning kalder hun 123vocal. Det foregår via en samling video’er baseret på Hanne’s mangeårige erfaring som sanglærer. For kun 49.50 DKK/pr. måned kan du begynde din sangundervisning med det samme, og du kan opsige undervisningen når det passer dig.

Testemonials: Se 4 videos fra elever på hannelynge.dk

Kontakt for support

6 + 6 =

HELD OG LYKKE MED DIN SANG KARRIERE 2022

Parat til at komme igang?

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller opret din konto, det koster ikke noget.

Share This