Hanne Lynge Biografi 3

27/07/2020

l

Hanne Lynge

I 2011 løb Hanne ind i sin gamle ven Michael Rix, som på det tidspunkt boende i Frankrig. Michael er sanger og grafisk designer og vejen mod en webbaseret sangundervisningsside var nærmest uundgåelig. Vejen blev brolagt fra 2011 og frem. Det er en never ending story at lave undervisningsfilm til 123vocal.com. Enhver musiker og sanger som mener de ikke kan lære mere er lost, så der vil altid være nye vinkler og nyt materiale der kan laves undervisnings videoer om. 

Hanne er vokset op i en familie, som ikke havde så meget at gøre med ud over en omsorgsfuld mor og en løsningsorienteret far. Familien var fattig men Hanne og hendes storebror og storesøster mærkede det ikke for begge forældrene var fantasifulde og løste enhver svær situation. Dengang sagde man: Nød lærer nøgen kvinde at spinde. I dag hedder det innovativ. 

Det med at se løsninger frem for begrænsninger har Hanne lært og det har fået hende til at springe ud i projekter som har udfordret både den logiske og den kreative hjerne. Det ene øjeblik kan hun sidde fordybet i en samtale, i det næste synger hun sange, i det næste strikker hun lidt, i næste kan hun bygge en skabsvæg, hvor hun selv laver alle låger og døre af gulvbrædder. 

Hver gang hun finder ud af noget nyt får hun lyst til at formidle det ud i verden, men hun vil ikke lave en blog som forpligter. Hanne vil have muligheden for at skrive når noget optager hende nok til at hun vil dele det og derfor er en blog uden forpligtelser under stærk overvejelse. 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Share This