Koncerter, underholdning

Solo, duo eller med band…

Jeg leverer musik og sang i den form der passer til den givne lejlighed…

Om det er til reception eller fest, hvor gæsterne helst vil have numre de kender eller om det er til koncert, hvor publikum vil forføres ind i en ny verden med mine egne sange, så er nøgleordet seriøsitet og tilstedeværelse i nuet.

Jeg tager mine musikalske evner alvorligt og ønsker altid at gøre mit bedste, så folk får en oplevelse af velvære. Det kan være skønne minder der dukker op ved genhør af gemte og glemte sange. Sange som giver associationerne frit løb for en stund. Eller det kan være at mine tanker og tekster rammer noget i dig – noget der vækkes til live.

Jeg leverer musik og sang i den form der passer den en given lejlighed. Og det er samtalen med dig der er afgørende for om musikken skal være covernumre eller koncert med mine originale sange. Det er også den samtale der er afgørende for hvilket setup jeg skal komme med. Er det mig solo – er det duo, trio eller måske band. Når vi spiller duo er det ofte Søren Bøje der supplerer min stemme og akustiske guitar med sin guitar og korstemme.

Den bedste måde at forklare min sound på at simpelthen at du lytter til noget af det jeg har indspillet. Lyt til musikken herunder > > >

LIVEMUSIK TIL FESTEN

Kontakt Hanne Lynge

Sikker mail

13 + 4 =

Ring

40458112

Email

hannelynge@me.com

Adresse

H.C. Andersens Gade 22

5000 Odense C

Share This